Nieuw voor abonnees: MyMethods

Vanaf nu is exclusief voor abonnees van BusinezzLink de website MyMethods beschikbaar: een handig platform met meer dan 600 werkvormen om te gebruiken tijdens je presentaties, teamsessies en vergaderingen.

MyMethods inspireert je met diverse werkvormen die direct toepasbaar zijn in je dagelijks werk. Het gebruik van deze werkvormen maakt bijeenkomsten effectiever en plezieriger voor jou en je omgeving.

MyMethods_BusinezzLink.nl

Hoe gebruik je MyMethods?

  • Zoek in BusinezzLink naar het onderwerp dat jouw interesse heeft.
  • In het overzicht met zoekresultaten zie je vanaf nu niet alleen artikelen en nieuwitems, maar ook de werkvormen van MyMethods:

Zoekresultaten_BusinezzLink.nl

  • Klik op de werkvorm van jouw keuze en je komt terecht in MyMethods.
  • Nu kun je aan de slag met de volledige werkvorm.

 

Verhoog de kwaliteit van je lessen, colleges en bijeenkomsten 

MyMethods is een uitstekend hulpmiddel voor het inrichten van bijeenkomsten en het vinden van de juiste werkvormen. Het platform biedt de mogelijkheid om werkvormen te filteren, programma’s te maken, te bewaren en je favoriete werkvormen op te slaan. Voor jezelf of door deze te delen met een groep.

MyMethods is ontwikkeld door Sasja Dirkse en Angela Talen, oprichters van 2KNOWHOW. Zij schreven samen ook de bestsellers Het Groot Werkvormenboek 1 en 2 en Het Groot Coachboek.