Over BusinezzLink

Vakliteratuur in de cloud
BusinezzLink is dé online kennisbank voor professionals. Hier kun je direct zoeken en ongelimiteerd lezen in honderden boeken, tools en artikelen geschreven door experts. Of het nu gaat om managementvaardigheden, vergadertechnieken, het maken van presentaties, persoonlijke ontwikkeling, solliciteren, verandermanagement, leidinggeven, of interim management: BusinezzLink geeft je als professional een ruime kennisvoorsprong.

Klik hier voor de lijst van boeken en auteurs die je in BusinezzLink vindt. 

Slim zoeken: werkvormen, blogs, opleidingen en actualiteit
Het slimme zoeksysteem van BusinezzLink doorzoekt alle content en helpt je zo om complete informatie te vinden bij het onderwerp waarnaar je op zoek bent. Je kunt zoeken op de diverse thema's: Advisering, Coaching en training, Communicatie en social media, Leiderschap, Management, Marketing en sales, Mens en maatschappij, Persoonlijke ontwikkeling, Sectoren, Strategie en organisatie & Werk en loopbaan. Deze zoekresultaten kun je steeds verder verfijnen. En uiteraard kun je ook full-text zoeken.

Naast de vakliteratuur vind je speciale blogs, handige modellen en praktische werkvormen van experts. Ook krijg je een handig overzicht van de actualiteit: je vindt nieuws, evenementen en blogs. BusinezzLink staat hiermee in het hart van de professionele wereld.

Voor wie?
BusinezzLink ondersteunt jou als leidinggevende, manager en medewerker in de professionele uitoefening van je vak. Met BusinezzLink heb je alle informatie eenvoudig doorzoekbaar bij de hand, overal en altijd.