BusinezzLink Partners

De beste kennis heb je niet alleen, daarom werkt BusinezzLink samen met anderen.

Businezz werkt samen met partners in media, brancheverenigingen, congresorganisatoren, opleidingen, onderwijsinstellingen, uitgeverijen, auteurs en klanten.

ManagementSite is een platform om kennis en ervaring te delen. Wil grenzen verkennen en blokkades doorbreken. Kritisch, wars van hypes, interactief, altijd op zoek naar wat wél werkt.

Nive , hét grootste managersplatform van Nederland met meer dan 500 leden. Zij vertegenwoordigen ruim 30.000 managers in Nederland.

2KNOWHOW ondersteunt organisaties bij het vormgeven van leren en werken. Het bureau traint en coacht managers, projectleiders en teams en regisseert cultuurverandering, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven.

Uitgeverij Business Contact publiceert boeken op het gebied van management, economie, psychologie, werk en loopbaan.

De Academie  biedt colleges en masterclasses aan en is speciaal ontwikkeld voor managers die willen werken aan hun professionele ontwikkeling en die van hun organisatie. 

Boom uitgevers Amsterdam is initiatiefnemer van BusinezzLink. Boom uitgevers Amsterdam is al meer dan 175 jaar gespecialiseerd in diverse uitgaven over onder andere management, coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Partner worden? 
Neem contact op met Teun Rienstra (business development manager), via t.rienstra@bua.nl, (020) 524 45 03 of 06 21 24 61 47.