3458 (drie, vier, vijf, acht)

3458 (drie, vier, vijf, acht)

Strategiemaken en organisatiekraken

Camilla van den Boom |

Bedrijfskundige Camilla van den Boom bundelt in 3458 haar inzichten uit de afgelopen jaren over hoe bedrijven de toekomst vorm kunnen geven. Ze combineert hierin traditionele bedrijfskunde met nieuwe innovatietechnieken, design thinking en scrum-processen. 

 

Een snel veranderende omgeving

Tegenwoordig moeten bedrijven voortdurend hun bestaansrecht tegen het licht houden om relevant te blijven. Ze kunnen niet langer vertrouwen op een langetermijnplan voor de toekomst. Ze moeten zich bewust zijn van de snel veranderende omgeving en voortdurend inspelen op de dynamiek om hen heen. De vraag is niet langer waarom bedrijven moeten veranderen; dat is intussen wel duidelijk. De vraag is hoe. Hoe blijf je als bedrijf relevant? Hoe bereid je je voor op de toekomst? Hoe zorg je voor vooruitgang en groei?

 

Anders met de toekomst leren werken  

3458 presenteert een alternatief voor toekomstbepaling door middel van financiële berekeningen in Excel. Het boek bevat kwalitatieve tools die je naast de gebruikelijke financiële berekeningen kunt gebruiken om inzichtelijk te maken hoe je bedrijf het beste de toekomst in kan gaan.

 

Sterker, slimmer en sneller worden

Camilla van den Boom neemt je mee in haar wereld van strategiemaken en organisatiekraken. Met 3458 laat ze zien hoe je de voorwaarden creëert om als bedrijf succesvol te zijn in een continu veranderende wereld. De praktische toepasbaarheid staat hierbij centraal. Hoe maak je je bedrijf sterker, slimmer en sneller?

Camilla van den Boom
Camilla van den Boom is bedrijfskundige en oprichter van strategisch adviesbureau sturrm. Met meer dan twintig jaar ervaring op het... Meer