50 tinten nee

50 tinten nee

Effectief stakeholdermanagement voor de Product Owner

Robbin Schuurman en Willem Vermaak |

Nee zeggen is niet altijd even gemakkelijk en kan niet altijd op dezelfde manier. Nee zeggen is zelfs niet altijd mogelijk. Maar nee zeggen is wel ja zeggen tegen de juiste dingen. Een essentiële vaardigheid om je effectiviteit te vergroten als Product Owner met een key rol binnen Scrum.

 

Effectief stakeholdermanagement voor de Product Owner

Hoe ga je als Product Owner om met je stakeholders? En hoe zeg je effectief nee? Op deze en diverse andere vragen geeft 50 tinten nee antwoord, op 50 verschillende manieren.

 

50 tinten nee om toe te passen in de praktijk

De vele concrete voorbeelden en inzichten, die de auteurs putten uit hun jarenlange ervaring als Professional Scrum Trainers en consultants, bieden je waardevolle tips en handvatten om in actie te komen.

 

Voor wie is dit boek geschreven?

Ben je geen Product Owner, maar wil je wel effectiever worden in stakeholdermanagement? Ook dan is dit boek een absolute aanrader!

Robbin Schuurman
Robbin Schuurman is werkzaam als Product Leadership trainer en consultant en ondersteunt en adviseert organisaties in digitale en Agile... Meer
Willem Vermaak
Willem Vermaak werkt als product management consultant. Hij is gespecialiseerd in alles rondom het product, productmanagement, leiderschap en... Meer