Toolkit voor agile leiders

Toolkit voor agile leiders

Leidinggeven aan wendbare teams

Peter Koning | Boom uitgevers Amsterdam

Je voelt je verantwoordelijk voor jouw agile teams. Je wilt dat de teams groeien en sneller kunnen reageren op de veranderingen in de markt.

 

Grip op je team

Maar hoe houd je op een effectieve én energieke manier grip op je team, zodat het zelfstandig het verschil kan maken, met als doel: meer klantimpact? Welke overzichten, rapportages, meetings en metrics helpen hierbij? Wanneer moet je loslaten en wanneer moet je ingrijpen? En wat is hierbij de juiste vorm van zelforganisatie voor jouw team?

 

Op zoek naar een nieuwe manier van leidinggeven?

Toolkit voor agile leiders geeft je de praktische tools waarmee jouw teams beter worden. De concrete handvatten, praktijkvoorbeelden en stappenplannen laten je op een nieuwe manier leidinggeven.

 

‘Dit boek is voor iedereen die op een nieuwe manier wil organiseren en leidinggeven.’ – Petra Mesdag, directeur Eneco SME

 

‘Aan te raden voor iedereen die een verandertraject wil begeleiden.’ – Amir Arooni, CIO NN Group

 

‘Eindelijk een praktisch en handzaam boek over Agile Leadership.’ – Ron van Vliet, COO De Hypotheker

 

‘Verplichte kost voor iedereen die leiding geeft in een wendbare wereld!’ – Rini van Solingen, auteur van o.a. De kracht van Scrum.

Peter Koning
Peter Koning is een doorgewinterde leidinggevende in agile organisaties. Als senior consultant traint en adviseert hij leidinggevenden en... Meer