50 Verdienmodellen

50 Verdienmodellen

Meer zichtbaarheid, meer impact, meer omzet

Jeanet Bathoorn en Petra Iuliano | Boom uitgevers Amsterdam

Wil je continue geldstromen genereren, geld voor opleidingen en investeringen opzij zetten, maar daarnaast ook tijd en geld overhouden voor goede doelen én om die droomreis te maken? Het begint allemaal met de zichtbaarheid en impact van je bedrijf.

 

Bepaal zelf je weg naar Rome

Met dit boek maken Iuliano en Bathoorn duidelijk dat er veel mogelijkheden zijn om meer kwaliteit in je leven te brengen en de lifestyle erop na te houden waar je naar verlangt. Iedere ondernemer kan daar een andere weg voor inslaan. Er is niet één weg naar Rome, daar gaat het om. En of je die weg naar Rome per vliegtuig, boot, auto of lopend aflegt, bepaal je zelf. De keuze van het vervoermiddel – oftewel je verdienmodel – bepaalt wel hoeveel je zou kunnen verdienen, en hoe snel je dat doet. Je kunt er nog een extra versnelling aan toevoegen door je verdienmodel voortdurend op te schalen. Welk verdienmodel kies jij?

 

Tijd en energie

50 Verdienmodellen laat zien hoe je op een slimme manier je bedrijf inricht met de juiste online en offline verdienmodellen. Iuliano en Jeanet Bathoorn leren je keuzes maken met de goede afwegingen, waarbij niet alleen omzet van belang is, maar ook de tijd en energie die je in het model kunt of wilt stoppen.

 

Online zichtbaarheid

In dit boek vind je een overzicht van vijftig praktische verdienmodellen. Of je nu een offline of online verdienmodel kiest, de nodige impact bereik je alleen met online zichtbaarheid. De klant moet jou en jouw bedrijf eerst leren kennen en vertrouwen voordat je omzet scoort. Zichtbaar zijn kan tegenwoordig heel makkelijk met online tools en social media. Leer daarom van de slimme systemen om gericht en doeltreffend te communiceren naar jouw ideale doelgroep.

 

Voor wie is dit boek?

Dit boek is bestemd voor de zelfstandige kennisondernemer die zijn/haar talenten maximaal wil benutten, veel mensen wil bereiken en met het werk een goede omzet wil draaien.

Jeanet Bathoorn
Jeanet Bathoorn, socialmedia-expert, is auteur van vier boeken. Zij helpt zelfstandigen en ondernemers in het mkb online zichtbaar te worden met... Meer
Petra Iuliano
Petra Iuliano heeft als marketingmentor en salescoach ruim twintig jaar ervaring in de marketing en sales. Zij is eigenaar van Iuliano... Meer