Januari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Februari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

Agenda

Op de hoogte blijven van wat er speelt? Businezzlink zet belangrijke evenementen op het gebied van management, coaching en persoonlijke ontwikkeling in de breedst mogelijke zin voor je op een rij. Via het handige overzicht aan de linkerkant van de pagina kun je zien welke evenementen voor jou en je organisatie van toepassing zijn.

01/02 Coachen in de Zelforganisatie

Hoe geef je leiding aan zelforganiserende teams in de praktijk? Veel organisaties in de zorg en de publieke sector maken de omslag naar werken in zelforganiserende en regelvrije teams. Als manager krijg je te maken met een nieuwe, meer coachende manier van leidinggeven.

07/02 Inspiratieworkshop werkvormen

Ben je op zoek naar inspiratie voor je eigen ontwikkeling of wil je je rugzak vullen met expertise en tools voor veranderingen die in jouw eigen organisatie spelen? Schrijf je dan in voor de inspiratieworkshop werkvormen.

05/03 Resultaat- en mensgericht leidinggeven

Als leidinggevende kom je dagelijks voor allerlei doelstellingen en dilemma’s te staan. Die ene medewerker moet je bijvoorbeeld anders motiveren en aansturen dan de ander, maar hoe? En op welke manier haal je alles uit je team? Welke stijl van leidinggeven werkt voor jou én je organisatie?

08/03 Teams (nog) beter maken

Dit seminar was op 3 oktober 2017 helemaal uitverkocht én een groot succes. Daarom wordt deze dag nog een keer georganiseerd voor iedereen die meer wil bereiken in én met het eigen team!

09/03 Zelforganisatie: de volgende stap

Tijdens het congres Zelforganisatie: de volgende stap! hoor je de nieuwste inzichten van Philadelphia en andere zelforganisaties uit de gezondheidszorg, zorg en welzijn, publieke sector én het bedrijfsleven in hun proces naar zelforganisatie.

14/03 Duurzaam ondernemen o.l.v. Michiel van Yperen

Hoe kunnen koplopers in schoon, mensvriendelijk en winstgevend ondernemen dienen als succesvol voorbeeld voor andere organisaties? Hoe spelen zij succesvol in op de grote duurzaamheidsuitdagingen waarvoor we staan? In deze Masterclass wordt de transitieaanpak geïntroduceerd: een manier om ruimte te creëren voor fundamentele verandering binnen sectoren.

23/03 Leidinggeven op afstand

Als leidinggevende van een zelfsturend team heb je een andere rol, een andere positie en een ander profiel. Je staat meer op afstand terwijl je teams in deze tijd van transitie naar zelfsturing een grotere verantwoordelijkheid krijgen en een groter zelfoplossend vermogen moeten tonen. Wat heb je nodig om van het leidinggeven op afstand een kans te maken in plaats van een must? Hoe kom je met medewerkers die niet in de directe nabijheid zijn tot gezamenlijke, betere resultaten? En hoe kun je... Lees verder 

29/03 Breinwijs | Breinkunde voor zorgprofessionals

De neurowetenschap is één van de snelst groeiende wetenschappen. In sneltreinvaart wordt er steeds meer bekend over de werking van het brein en het functioneren van mensen. Daarmee komt er spectaculaire kennis boven drijven over leiderschap, emotie, stress en breinvriendelijk werken.

12/04 Leiderschapslessen uit films; wat kunnen we leren van 'goede' en 'foute' leiders?

Films, documentaires en series bieden vele ervaringen en inzichten die de ontwikkeling van leiderschap kunnen versterken. Het zijn bijzonder krachtige middelen om leiders op een toegankelijke en tegelijkertijd indringende manier te confronteren met hun rolmodellen. Ze inspireren en geven veel gespreksstof over wat effectief leiderschap en teamwork is en wat juist niet.

17/05 Agile Leadership Europe

Voor veel organisaties is het tegenwoordig normaal dat er met zelforganiserende teams wordt gewerkt. Voor leidinggevenden rijst hierdoor de vraag wat dit betekent voor hun rol. Wordt deze kleiner, groter of verdwijnt deze helemaal en ontstaat er een nieuwe? Daarnaast hoor je geluiden dat managers leiders zijn, maar wat houdt dit type leiderschap in? Agile Leadership Europe gaat in op deze vraag en stelt het onderwerp (Agile) leiderschap van de toekomst centraal.

Toon resultaten