Agenda

Op de hoogte blijven van wat er speelt? Businezzlink zet belangrijke evenementen op het gebied van management, coaching en persoonlijke ontwikkeling in de breedst mogelijke zin voor je op een rij. Via het handige overzicht aan de linkerkant van de pagina kun je zien welke evenementen voor jou en je organisatie van toepassing zijn.

05/09 De Zelforganisatie

Maakt jouw organisatie ook de stap naar zelforganisatie? Wil je weten hoe zorginstelling Philadelphia, de Nederlandse Politie, gemeente Hollands Kroon en andere organisaties de omslag maakten naar regelarm organiseren? Kom dan op 15 september naar de 2e editie van congres De Zelforganisatie in Soesterberg.

De Academie thumb.png

13/09 Duurzaam Presteren - Topsport versus Business

We worden verwacht te presteren in een wereld die snel verandert. Hoe ga je als team om met de immer toenemende druk in de maatschappij? Sport en business zijn niet hetzelfde, toch kunnen we op het gebied van optimaal presteren veel leren van topatleten en hun coaches.

Topsport versus business thumb.png

14/09 #Leren uit boeken

Een sprekend event waar HR- en L&D-boeken centraal staan. Wat is het beste HR- en L&D-boek van het jaar? Jij bepaalt mee!

Leren uit boeken thumb.png

20/09 Nieuwe generaties in vergrijzende organisaties

Zo’n 85% van de Nederlandse en Europese organisaties vergrijzen spectaculair. De piek ligt rond 2035. De komende decennia zijn daar de oudste generaties de grootste en de jongste de kleinste. De vraag rijst hoe je met een vergrijzende organisatie bij de tijd blijft. Afgeleide vragen zijn: Hoe benutten we de toenemende ervaring eigentijds? Hoe voorkomen we dat de jongste generatie met haar natuurlijke vernieuwingsdrang vastloopt in de bestaande cultuur? Wat is leiderschap en... Lees verder 

Nieuwe generaties in vergrijzende organisaties.jpg

29/09 Ubuntu@Work: versterken van collectief leiderschap

Organisaties en organisatiegemeenschappen individualiseren. Daarmee wordt ook individueel leiderschap - dienend en verbindend - van doorslaggevend belang in een organisatie. Maar als tegenhanger daarvan ook de vraag: wie kijkt er - over het hek van zijn eigen rol - nog naar het belang van het geheel? Collectief leiderschap is daarmee noodzaak geworden: dat eenieder ook oog heeft voor het geheel.

Ubuntu@work thumb.png

29/09 Leidinggeven op afstand

Als leidinggevende van een zelfsturend team heb je een andere rol, een andere positie en een ander profiel. Je staat meer op afstand terwijl je teams in deze tijd van transitie naar zelfsturing een grotere verantwoordelijkheid krijgen en een groter zelfoplossend vermogen moeten tonen. Wat heb je nodig om van het leidinggeven op afstand een kans te maken in plaats van een must? Hoe kom je met medewerkers die niet in de directe nabijheid zijn tot gezamenlijke, betere resultaten? Word... Lees verder 

paardenbloem thumb.png

04/10 NRC Life: Innovatie Bootcamp

De wereld verandert in een ongekend tempo. Oplossingen van vandaag bieden geen houvast voor de vragen van morgen. Alleen door radicaal anders te denken, blijf je als bedrijf relevant en concurrerend. Volg het Innovatie Bootcamp van NRC Life en ontketen de innovatiekracht van jouw organisatie.

innovatie bootcamp thumb.png

05/10 Nieuw Organiseren Festival

Wil je meer leren over nieuwe vormen van organiseren? En wil je er zelf mee aan de slag? Kom dan naar het Nieuw Organiseren Festival in de Prodentfabriek in Amersfoort.

Nieuw organiseren thumb.png

26/10 MKB ondernemerscongres

Het MKB Ondernemers Congres is het grootste MKB-evenement van Nederland en inspireert tot positief ondernemen. Dé jaarlijkse ‘wasstraat’ voor ondernemers met alles dat je als MKB-ondernemer nodig hebt om jezelf en je bedrijf door te ontwikkelen.

MKB-logo-nieuw thumb.png
1
Toon resultaten